×

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣ

Klimatechniki

ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε

Η ιστορία της Κλιματεχνικής ξεκινά το 1961, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Μαρίδης αρχίζει στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης την παραγωγή συσκευών θέρμανσης σε ένα χώρο 300 τ.μ. μαζί με όχι παραπάνω από 10 στενούς συνεργάτες.

Το πρώτο προϊόν που παράγεται είναι η θερμάστρα πετρελαίου Davobella. Με την καλή ποιότητα και τον μοντέρνο για την εποχή σχεδιασμό, που επέτρεπε απλή, γρήγορη και αποτελεσματική χρήση, η πρώτη αυτή σειρά προϊόντων οδηγεί στην εμπορική επιτυχία και στην ραγδαία ανάπτυξη.

Σήμερα η Κλιματεχνική έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη βιομηχανική και εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται στους τομείς των ηλεκτρικών συσκευών και των ειδών υγιεινής, με μακροχρόνιες ιστορικές συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους στο είδος τους ξένους οίκους. Ιδιαίτερα περήφανοι είμαστε για την διατήρηση της βιομηχανικής μας δραστηριότητας, αφού τα περισσότερα μοντέλα απορροφητήρων Davoline συνεχίζουν να παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Θεσσαλονίκη, από όπου εκτός από την Ελληνική αγορά διακινούνται και εξάγονται σε παραπάνω από 21 χώρες.