×

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣ

Κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση / Εγγραφή» στην επάνω γραμμή. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» μπορείτε να μεταβείτε στη μάσκα εγγραφής και να εισαγάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή». Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε αμέσως επιβεβαίωση για το άνοιγμα του λογαριασμού σας μέσω e-mail. Ανοίξτε το email και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ενεργοποίησης. Μετά από αυτό, το προφίλ σας συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία που σημειώνονται με * και ότι οι καταχωρίσεις σας πληρούν τις απαιτήσεις. Ίσως μόλις κάνατε τυπογραφικό λάθος;
Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι έχετε εγγραφεί προηγουμένως σε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταβείτε στο «Σύνδεση» και προσπαθήστε να συνδεθείτε με αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας ανά πάσα στιγμή στο προφίλ χρήστη σας στην ενότητα "Κωδικός πρόσβασης". Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης κατά τη σύνδεσή σας. Απλώς κάντε κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε έναν νέο κωδικό πρόσβασης στη διεύθυνση email που δώσατε.

floating part 1 floating part 2 floating part 3 floating part 4 floating part 5 floating part 6 floating part 7

επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

Δευτέρα - Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 16:00

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Ανοίξτε τη φόρμα επικοινωνίας

δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες με ελάχιστο κόστος 20 ευρώ

online payment

μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με Paypal ή με αντικαταβολή